UTILE - PROFESORI
Pagini oficiale ISJ Vaslui
Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui, în virtutea principiului transparenţei şi a facilitării unei comunicări implicite şi neîntrerupte cu beneficiarii direcţi şi actorii sistemului de educaţie judeţean, a decis să-şi creeze paginile oficiale pe două mari reţele sociale: Twitter şi Facebook.
https://twitter.com/isjvaslui
https://www.facebook.com/isjvaslui/
http://isj.vs.edu.ro/
DETALII
 
Portalul SEI
Sistemul Educational Informatizat (SEI) poate fi folosit pentru sustinerea procesului de predare-invatare in invatamantul preuniversitar cu tehnologii de ultima ora. Programul SEI contribuie la democratizarea sistemului educational prin atingerea obiectivelor la toate nivelele sistemului educational si sprijina formarea continua a cadrelor didactice si dotarea unitatilor scolare cu tehnologie moderna.

Publicaţiile oficiale şi instrumentele elaborate de Centrul National de Evaluare şi Examinare ce se pot utiliza gratuit şi fără restricţii in activitatea didactică desfăşurată la clasă sau in activităţile didactice suplimentare.
DETALII
 
Didactic.ro
Didactic.ro este comunitatea dascălilor din Romania şi cel mai mare portal de resurse educaţionale din ţară. Cadrele didactice din invăţămantul preuniversitar romanesc se intalnesc in această cancelarie virtuală pentru a face schimb de experienţă şi a discuta despre ultimele noutăţi din domeniul educaţional sau pentru a anunţa evenimentele pe care le organizează.
DETALII
 
Olimpiade.ro
Puteti afla aici rezultatele la olimpiadele nationale pe diverse discipline, materiale didactice si subiecte legate de olimpiade cat si calendarul complet al activitatilor legate de acestea.
DETALII
 
Orar Structura anului scolar

   Scoala Gimnaziala "Stefan cel Mare" Vaslui  © 2014 by tesalut.ro
CONTACT       ADMIN