UTILE - ELEVI
Poftiți la bibliotecă!
Nici o zi fără ca biblioteca școlii să nu ofere informații scrise și în imagini despre evenimentele de zi cu zi. Poftiți la bibliotecă!
ALBUM FOTO
 
Insemnele distinctive ale Şcolii Gimnaziale
Dacă intenționați să deveniți elevi ai Școlii Gimnaziale ”Ștefan cel Mare” Vaslui, mândria de apartenență a acestei școli sunt semnele distinctive:
ALBUM FOTO
 
REZULTATE Concursul “COMUNICARE.ORTOGRAFIE. RO”
REZULTATE
Concursul “COMUNICARE.ORTOGRAFIE. RO”
Etapa naţională, 09.04.2014 – clasa a II-a

DETALII
 
Regulamentul intern al scolii noastre
Regulamentul intern este intocmit in conformitate cu prevederile Legii Educatiei Nationale, Nr. 1/2011 publicată in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 18 din 10 Ianuarie 2011, cu modificările şi completările ulterioare.

Intreaga activitate a scolii noastre are in vedere colegialitatea, colaborarea, promptitudinea şi integralitatea realizarii sarcinilor atribuite, promovarea calităţii, transparenţa decizională realizată prin organismele colective: Consiliul profesoral, Consiliul de administraţie.
DETALII
 
Dictionarul Explicativ al Limbii Romane
DEX online transpune pe Internet a peste 30 de dictionare de prestigiu ale limbii romane iar accesul si utilizarea proiectului DEX online este gratuita. Reprezinta efortul a peste 200 de voluntari si este bazat pe cele mai noi volume publicate in acest domeniu, cel mai important fiind DEX '98.
DETALII
 
Biblioteca Virtuala
Biblioteca Judeteana "Nicolae Milescu Spatarul" Vaslui va pune la dispozitie sute de carti in format electronic.

O intreaga biblioteca la doar un clic distanta. Puteti citi cartea preferata sau puteti studia o alta in fata calculatorului, tabletei sau telefonului dvs.

Va dorim o lectura placuta!
DETALII
 
Calificativ.ro
Calificative date profesorilor de catre elevi si parinti. Pune la dispozitie intr-un mod neoficial informatii utile, moduri de recreere si evenimente din domeniul invatamantului.

Materiale didactice, planificari, subiecte la diverse examene, teste pentru profesori si multe altele.

DETALII
 
Orar Structura anului scolar

   Scoala Gimnaziala "Stefan cel Mare" Vaslui  © 2014 by tesalut.ro
CONTACT       ADMIN