UTILE - GENERALE
Circumscriptia scolii noastre
Apasati pe link-ul [DETALII] de mai jos pentru a obtine harta completa cu intreaga circumscriptie scolara a scolii noastre.

Harta contine blocurile si strazile care tin de circumscriptia scolii noastre, potrivit celei mai recente planificari in vigoare ale autoritatilor locale.
DETALII
 
Ministerul Educatiei
Informatii despre actele normative subsecvente Legii Educatiei Nationale, metodologii, norme metodologice, regulamente, etc.

Detalii despre examene si concursuri, olimpiade scolare, informatizare, proiecte si alte activitati desfasurate sau incurajate de minister.
DETALII
 
Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui
Informatii despre proiecte educationale sau concursurile si activitatile educative desfasurate in judet, hotarari, comunicate de presa, detalii despre legislatie subsecventa Legii Educatiei Nationale si multe alte informatii legate de procesul educational din judetul nostru... toate pe website-ul Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui.
DETALII
 
MONOGRAFIE - Scoala Nr. 5 'Stefan cel Mare' Vaslui (1971 - 2011)
Cu admiratia cuvenita la implinirea a patru decenii de stradanie din partea dascalilor Scolii Nr. 5 "Stefan cel Mare" de a slefui mintile si sufletele atitor generatii de elevi, a patru decenii in care educatia si formarea tinerilor au fost obiectivele principale ale conducerii acestei scoli, doresc intregului corp didactic sa aiba recunoasterea binemeritata a eforturilor, iar entuziasmul tinerelor generatii sa fie cheia spre succese!

La multi ani Scolii Nr. 5 "Stefan cel Mare" Vaslui!

Cu deosebita apreciere,
Ing. Vasile Paval
Primar al Municipiului Vaslui

DETALII
 
Portalul Municipiului Vaslui
Puteti accesa de aici, portalul TeSalut Vaslui care contine informatii detaliate referitoare la orasul nostru.

Stiri, evenimente, anunturi, adrese si locatii la tot ce exista in aceasta zona, informatii referitoare la transportul local, webcam-uri si multe altele, toate intr-un singur loc.

DETALII
   Scoala Gimnaziala "Stefan cel Mare" Vaslui  © 2014 by tesalut.ro
CONTACT       ADMIN